Referencer.

Odense Universitets Hospital 100-års jubilæumsfest. (OUH)

Stor, stor ros til Night Affair for deres musik, sang og optræden til vores 100-års jubilæumsfest. De spillede simpelthen fantastisk, og fik med et fedt lysshow skabt en stemning ud over det sædvanlige i hele det store telt. Top dollar performere! Rock, pop og hits - alle kunne finde deres yndlingshit den aften i teltet, og vi dansede som havde vi aldrig havde lavet andet.Bandets optræden på scenen var helt vildt fedt - et utrolig varieret show i sig selv med fede soloer undervejs på de mange forskellige instrumenter. Sangere og kor lød præcist som originalerne. Da bandet tog fat på vores jubilæumssang, var ikke et øje tørt og alle kom på gulvet!

Sygeplejerske Helle Marie Mogensen og 4.500 kolleger efter Odense Universitetshospitals 100-års jubilæumsfest Alle er imponerede over partybandet. En enkelt beklagede dog, at han dansede så meget den aften at hans skosåler faldt af!

Ulstrup Hallernes 40 års jubilæumsfest.

Vi vil gerne sige Night Affair stor tak for jeres helt fantastiske sang, musik og optræden til vores 40 års jubilæumsfest. I startede med stille og rolig musik under spisningen. Da I fornemmede, at der var tid til lidt fællessang slog I helt fantastisk over i et ikke overdrevent repertoire.

Da ”festen” rigtig skulle i gang spillede i simpelthen helt fantastisk musik fra 50´erne og op til nu – dansegulvet var fyldt fra start til slut. Jeg har efterfølgende talt med flere af gæsterne som var vildt imponeret over jeres sceneshow, med lys og kostumer.

Jeg kan varmt anbefale Night Affair som topunderholdningsorkester – søde og rare mennesker – og ikke at forglemme lys og lyd folkene.

 

Tusind tak for denne gang – håber vi ses og høres igen en anden gang.

 

På vegne af festudvalget

Steen Andersen

Falcks Personaleforening.

Hej Night Affair

Endnu en gang mange tak for sidst, her kommer lidt fra hjertet.

 

Dejligt Band, spræl levende og entusiastiske musikere og sangere. Dem går man ikke fejl af.

Date/Subtitle/Tags

2 X 50 års fødseldagsfest.

Da vi begyndte planlægningen af vor 2 x 50 års fødselsdagsfest, var vort største ønske at finde et dinner, danse- og underholdningsorkester, der mindst kunne matche vort valg 10 år tidligere, da vi fyldte 40. Her havde vi entreret med et 9 mands blæserorkester, der leverede et brag af show, der gik langt udover scenekanten og samtidig holdt dansegulvet i gang fra først til sidst.Vi gik derfor efter et orkester, der kunne spænde bredt i musikgenre, kunne underholde både med sang og sceneshow, kunne fylde ud med fængende dinner musik og endelig levere den alsidighed, der kunne trække det meste af et selskab på 130 gæster ud på dansegulvet Alt i alt en krævende opgave.Vi valgte Night Affair til denne opgave, og vi kom ikke til at fortryde. Orkestret gav os ikke bare den oplevelse, vi havde håbet på, det gik langt videre end det. Fra første færd var Night Affair med til at skabe den aften, vi havde drømt om: Under middagen let afdæmpet og diskret ”easy listening”, skøn musical highlight flot udført af solist Annemette Hess, under desserten langsom opvarmning med bigband sound frem til klimaks, hvor orkestret tirrede hele salen med en fantastisk danseoptakt i lys og lyd. Vore gæster stod simpelthen og trippede for at komme i gang, og gulvet var fyldt fra første nummer. Vi fik musik fra i 50’erne og fremefter, festlig og professionelt udført og det holdt hele vejen hjem til kl. 2, hvor hele salen gyngede under det sidste ekstranummer.Tusind tak til Night Affair for en forrygende aften i Odense. Det gør vi gerne igen.

Helle og Ole Friis

Add Details here

Jubilæumsfest i Ringsted.

Night Affair klarede at skabe både dinner atmosfære og et brag af en fest til UG med kryds og slange ved vores 125 års jubilæumsfest i Ringsted. Jeg kan varmt anbefale dem.

Personalefest på Menstrup Kro.

Personaleforeningen i DiBa holdt personalefest på Menstrup Kro. Der skal lyde en stor tak til Night Affair for fabelagtig underholdning. Et forrygende flot show og fantastisk dansemusik. Vi har fået mange flotte tilbagemeldinger fra deltagerne i festen - Alle nævner orkestret som noget helt ekstraordinært. Tak også for jeres dejlige måde at være på, og jeres hjælpsomhed med hensyn til lyd til de komikere, der optrådte under middagen.

Kirsten Hansen Personaleforeningen DiBa

Night Affair leverer en kæmpe succes.

Et usædvanlig godt orkester, der imponerer og skaber feststemning både under middagen og til dansen.
Et ensemble, der har det hele, dygtige musikere, forrygende blæsegruppe, søde sangerinder, solistpræstationer, samspil, mange kostumer, temaer og entertainment, der er helt i top.
Stort, flot og prangende med lys og lyd i den bedste professionelle kvalitet. I Sparekassen Hobro gik 300 glade mennesker hjem fra en flot fest og en stor oplevelse rigere.

Med venlig hilsen
Vagn Agerskov
Store Torv • 9500 Hobro

Gallafest Odense Marcipan A/S - 100 års jubilæum.

Odense Marcipan afholdt gallafest på Hotel H.C. Andersen i Odense I anledning af sit 100 års jubilæum. I alt ca. 390 gæster deltog i den eventyrlige fest, og Night Affair spillede fantastisk - både under middagen og til dans. Dansegulvet var fyldt til bristepunktet fra start til slut, og Night Affairs præstation både musikalsk og showmæssigt var absolut af 1. klasse. Deres repertoire er særdeles bredt, og lige meget hvad de spiller og synger, så lyder det bare super godt. Så stort bifald og tak til Night Affair.

Birthe Nielsen
Odense Marcipan A/S

En aften i selskab med Night Affair - er absolut ikke kedelig!

Det er længe siden vi har danset så meget, musikken var så fantastisk, at det bare var helt umuligt at sidde stille.
Vi har for nylig holdt en stor fest for over 300 mennesker og bestilte Night Affair til at komme og underholde os – vi var meget spændte for vi kendte intet til bandet på forhånd. Men det viste sig at være det helt rigtige valg.
Under maden spillede de dejlig "dinner-musik" som langsomt byggede en dejlig feststemning op i løbet af spisningen. Efter maden blev der fyret helt op for både musik og underholdning. Night Affair præsenterede et forrygende show, hvor vi både blev præsenteret for bl.a.. Grease og Elvis for til sidst at slutte med en helt forrygende Tina Turner, der aldrig har lydt bedre og som i hvert fald dansede bedre end nogensinde.
Kvaliteten af musikken var fantastisk, både sangere og musikere var meget dygtige og,deres musik var af meget høj kvalitet. At musikerne så også var nogle dejlige og behagelige mennesker var bare et ekstra plus – vi kan varmt anbefale Night Affair. Og når vi engang igen (og det skal vi) holder stor halfest, så ringer vi helt sikkert til Night Affair, for så ved vi at musikken og ikke mindst underholdningen er i orden – og så er festen da dømt til at blive en succes.
Tusind tak for en forrygende aften!

Hilsen Festudvalget
for Gårslev Hallen

Indvielse af Morsø Sparekasse Arena.

Morsø Sparekasse Arena.

Kære Night Affair!
Dette nye kultur- og idrætscenter er et nyt kulturfyrtårn på Mors. Bestyrelsen havde besluttet, at denne begivenhed skulle fejres med pomp og pragt, og hele dagen var der forskellige aktiviteter på et meget højt kvalitativt niveau.
Om aftenen, hvor der var 600 mennesker samlet til festmiddag, spillede Night Affair både under middagen og til dans til kl. 2.00.
Vore forventninger til dette fantastiske orkester med blæsergruppe og nogle blændende dygtige sangerinder blev til fulde indfriet, og alle vi har talt med var fulde af lovord over såvel, show som musik og et repertoire, som dækkede hele det musikalske spekter. – Gennemført professionelt, og alligevel med en dejlig afslappet tilgang til arbejdet udført af voksne og professionelle mennesker.
Vi var mere end tilfredse med jeres underholdning, og vil meget gerne se jer igen en anden gang!

Med venlig hilsen
Morsø Sparekasse Arena
Claus Sørensen
Direktør

Kronen på værket – Night Affair.

Andelskassen Sønderjylland og Andelskassen Alssund var værter for årsmødet i Sammenslutningen af Danske Andelskasser.
Dagen var en af de første dage hvor foråret kom frem, så allerede ved ankomsten var de fleste deltagere i godt humør og glæde sig til årsmødet.
Efter årsmødet og en omgang sønderjysk kaffebord var der dømt omklædning til den store aftenfest, hvor Hotel Baltic stod for en tre retters menu og Leif Maibom for underholdningen.
Og nu er det at Night Affair kommer ind i billedet, sjældent har vi oplevet et band der i den grad har forstået sin opgave og udført den til et rent 12 – tal.
Under spisningen spillede de roligt i baggrunden, og de tre piger gav flere eksempler på deres kunnen som solister. Et meget veltilrettelagt program til spisningen, hvor folk fornemmede at noget stort var under opsejling. Efter kaffen gik orkesteret på scenen lagde ud med et brag, nemlig Mr. Postman og det må siges at samtlige stole var tomme og dansegulvet blev udvidet til det meste af salen.
400 mennesker fra Jylland og Fyn havde en fantastisk aften. Slips og jakker fandt hurtigt deres plads på stolen. Følgende bemærkning fra en medarbejder beskriver bedst vores oplevelse af Night Affair, jamen man kunne bare ikke sidde stille til det fantastiske orkester og deres musik.

Night Affair var kronen på værket på en god og veltilrettelagt dag.

Med venlig hilsen
Morten Nissen
Andelskassen Sønderjylland
Rønhaveplads 19, 6400 Sønderborg

Hotel D'Angleterre.

Jeg vil bede dig viderebringe de største hilsener og et stort tak for sidst til Night affair.
Bandet var fantastisk og dansegulvet var fyldt konstant.
Det er ingen hemmelighed at vi kan være ret krævende, men på intet tidspunkt følte vi at Night Affair protesterede.Jeg håber at byde bandet velkommen til Hotel D’Angleterre igen og vil til hver en tid anbefale bandet til mine kolleger.

Mange hilsner og godt nytår.

Kim Karlsen
Food & Beverage Sales Manager
Hotel D'Angleterre
Kongens Nytorv 34
1022 Copenhagen K

MANAGEMENT SYD.

Min kone og jer havde valgt at holde vores Nytårsaften på rest. Dangleterre i København sammen med nogle gode venner vi har. Der mødte vi " Night Affair " , og hold da op, hvor det bare svinger. Sjældent har jeg været med til noget lignende. Der var fuld hus på dansegulvet hele tiden. Ja jeg vil gå så langt som at sige; folk var vilde.
Dette blot for at fortælle, at du virkelig har et band der, som kan og vil fremad. Efter den oplevelse vil jeg selv prøve at sælge bandet. Jeg sælger normalt ikke noget jeg ikke ved hvad er, men dette er virkelig fremragende.
Med venlig hilsen
Erik Bertelsen

Få inspiration. Se vor webside :
www.musikkobmanden.dk
Musikkøbmanden er medlem af D M U B
Dansk musik- og underholdningsbureauer

Haldor Topsøe A/S.

Igen i år havde vi booket Night Affair til vor årlige høstfest. Og som sædvanlig - fristes jeg til at sige - blev der leveret diner- og dansemusik med sceneshow af meget høj karat.
I en og samme fest blev der lyttet til musikken som var det en koncert! og der blev danset som var det selveste Danmarks bedste diner-, rock-, soul-, disco-, Elvis-, Beatles- band, der spillede.
Dette band favner så mange genre og gør det så godt, at man må knibe sig i armen. En bredde der betyder, at dinermusikken leveres med mellem 2 og 13 mand på scenen, der bliver spillet mange forskellige kendingsmelodier, sunget et par arier! så hårene løfter sig fra top til tå! Og når dansen går i gang, må alle overgi' sig og flytte sig på dansegulvet - og det igennem meget lang tid.

Dertil kommer at musikken bliver leveret med et smil på læben og et højt engagement, der smitter langt ud over scenekanten.

Vi ses igen!
Bo Kühnel Matthisson
Finance Manager | Department
Haldor Topsøe A/S
Linderupvej 2
DK-3600 Frederikssund

Rengøring & Patientservice ( OUH) 10 års jubilæumsfest.

Jubilæumsudvalget havde ikke svært ved at vælge orkestret til vores jubilæumsfest, idet jeg for nogle år siden havde hyret det i anden anledning, og der havde haft en fantastisk oplevelse. Denne oplevelse blev yderligere forstærket ved vores jubilæumsfest. Et orkester med mange talenter, et orkester som har fingeren på pulsen og kan underholde i enhver situation. Der er power under fra første minut og så har orkesteret nogle fantastiske sangerinder. Jeg vil også gerne rose lydfolkene, som havde gjort et kæmpe forarbejde. Så skal du/I holde en fest - uanset anledning - kan du /I trygt vælge Night Affair. Det er intet mindre end fremragende!

Med venlig hilsen
Jørgen Hundsdahl
Sektionsleder
Rengøring & Patientservice, Odense Universitetshospital

Wrist Group.

Kære Night Affair

Jeg vil gerne sige mange tak for forrygende flot underholdning og dejlig rytmisk musik til vores firmafest i lørdags. I levede fuldt op til vores forventninger! Jeg beklager, hvis scene og strøm ikke var, som I havde bestilt, man kunne i hvert fald ikke mærke på jeres performance, at I ikke syntes forholdene var i orden. Jeg håber at kunne benytte Night Affair ved en anden lejlighed.

Med venlig hilsen/Best regards,
Wrist Group
Susanne Hjerrild

AH Bolte A/S’ julefrokost.

Night Affair er et band, der udstråler energi, såvel musikalsk som showmæssigt.
En energi som bragte vores fest op på et højere og festligere niveau. Festdeltagerne kunne ikke undlade at lade sig rive med – der var både noget for dem, som ville danse, og dem, som ville nyde Night Affairs flotte show, hvor musik, påklædning og optræden hang professionelt sammen.
Night Affair leverede en varieret musik under såvel middagen som under den efterfølgende dans. Show, musik samt tempo var meget fint afpasset efter det aktuelle tidspunkt i festen.
Night Affair – et band jeg kan anbefale, hvis man ønsker et give sin fest liv, og festdeltagerne en god og professionel musikalsk oplevelse. Vi vil ikke være bange for at booke Night Affair igen. Med venlig hilsen og godt nytår

AH BOLTE A/S
René H. Pedersen
Personalechef
Gl. Skartved 9 · DK-6091 Bjer

Tommerup Trælasthandel A/S's firmafest.

Vi kan ikke sige nok tak til Night Affair for deres medvirken til, at vores firmafest blev et brag af en fest. Der var lagt op til den helt store danseaften med et tema der hed ”Vild med Dans”.
Der var fra Night Affair side et rigtigt godt samarbejde med vore danseinstruktører, da vi skulle afvikle en dansekonkurrence efter middagen. Det var kanon dejligt at konkurrere til levende musik.
Vi er en arbejdsplads med medarbejdere i alle aldre, men vi kunne alle genopleve hits fra vores ungdom, og ikke mindst de velvalgte kostumer, der blev præsenteret på scenen, vakte minderne frem. Jeg er overbevist om at samtlige 150 deltagere fik brugt dansegulvet. Det var konstant fyldt til bristepunktet og de ømme fødder dagen efter talte for sig selv.
Vi kan kun varmt anbefale Night Affair og håber at vi selv kan være heldige at gøre brug af dem igen.

Tusind tak.
Hilsen
Tommerup Trælasthandel A/S
Jette Sangild

Thy Data.

Ved Thy Data’s netop afholdte julefrokost, havde vi i år valgt orkesteret Night Affair. Det viste sig at være et fantastisk godt valg.
Night Affair spillede først under spisningen med et utroligt velvalgt repertoire af god baggrundsmusik. Efter maden spillede Night Affair op til dans, hvor de virkelig forstod, at få fyldt dansegulvet op.
Når Night Affair gik på scenen, var der både noget for ørene og øjnene. Shows, solooptræden, kostumeskift – det var der alt sammen. Den respons festudvalget fik, efter vort arrangement med Night Affair, fortalte os, at her havde vi valgt det helt rigtige band.
Et topprofessionelt band, der fuldt ud leverede varen.
Vi kan fra Thy Fata varmt anbefale Night Affair, og det er ikke sidste gang vi vil bruge dem.

Med venlig hilsen
Thy Data

Skjern Bank.

I forbindelse med Skjern Banks 100 års jubilæum havde banken arrangeret en lokaludgave af Vild med dans efterfulgt af fri dans for alle. Der var 1.000 gæster og da Night Affair spillede op, var dansegulvet fyldt fra første sekund til vi måtte lukke dansen ned (efter mange protester). Night Affair "fyrer" virkelig en fest af. De får vores varmeste anbefalinger. Deres musik er fantastisk og deres show sætter mere end prikken over i'et.
Tusind tak til Night Affair for en unik god oplevelse! Stor ros!!!!!

Allan Jørgensen
Marketingansvarlig
Skjern Bank
96821372

STARK.

Vi har hos STARK Brødrene Bendtzen tradition for en god og underholdende sommerfest.
Vi var fast besluttet på, at musikken skulle være af blandede karakter, festlig, farverig og underholdende. Efter vi havde undersøgt markedet og indhentet forskellige tilbud, var der ingen tvivl. Vores valg faldt hurtigt på
Night Affair, hvilket også skulle vise sig, at være en yderst god beslutning. Man kan med andre ord sige, at de sparkede røv, og leverede et uforglemmeligt og professionelt godt show.
Endnu engang tak, og forhåbentlig på gensyn engang i fremtiden.

M.V.H.
Personaleforeningen
Brødrene Bendtzen
Aalborg Tømmerhandel A/S

SØNDERJYSKE.

Vi har nu gentagne gange haft fornøjelsen at have Night Affair til at spille til vores arrangementer.
Night Affair er det perfekte party-orkester. De mestrer kunsten både at underholde diskret under spisningen og at trykke den 100% af under dansen. Ikke alene spiller de forrygende – de entertainer også. Der er power og dynamik i deres show – og minsandten om ikke, de også får tid til hurtige omklædninger undervejs, så tøj og musik passer sammen.
Night Affair er et sikkert kort til den fest, der ikke må kikse!
Vi har bl. a. haft Night Affair til at underholde ved en stor fest, som vi iscenesatte for Rambøll A/S. Gæsterne kom fra hele landet, og begejstringen over bandet var enorm.
Rambøll skriver: Den gode mad og det ekstra-ordinære gode orkester var prikken over i’et som gjorde vores festdag til en uforglemmelig dag.
Alex Bødiker
SønderjyskE - Tlf. 2947 8401

IBI Koncernen.

Bo Olesen, Koncerndirektør IBI Koncernen, Member of Sjælsø Gruppen
Årets sommerfest for medarbejderne var som sædvanligt en stor succes, ikke mindst på grund af Night Affairs imponerende og meget musikalske sceneoptræden. Sikke en energi, sikke en musikvariation, sikke nogle kostumer - godt gået, det er ikke sidste gang vi ses !!!

Med venlig hilsen / Best regards
Bo Olesen
Koncerndirektør / Group Director

Nykredit.

Udtalelse vedr. vores arrangement med NightAffair.
Vi har haft den fornøjelse at arrangerer NightAffair til en af vore personalefester.
NightAffair leverede under spisningen flere aftalte musikindlæg, blandt andet med klaver og trompet, samt baggrundsmusik. Sluttelig blev der spillet op til dans med det store orkester.
De aftalte musikindlæg blev præsenteret meget professionelt og var med til at fast-holde og udbygge en helt speciel stemning til festen.
Denne gode stemning blev ikke mindre, da der blev spillet op til dans med det stor orkester, hvilket et fyldt dansegulv var med til at understrege.
Orkestret spiller populær, blandet musik og ramte de helt "rigtige" numre i forhold til vores fest. Samtidig var de indlagte temaer med til at give den sidste afveksling.
Vores festudvalg har kun fået meget positive tilbagemeldinger fra festdeltagerne.

Johnny Nielsen
Erhvervskundechef Nykredit

Haderslev Fodboldklub og Sønderjysk Elitesport A/S.

Haderslev Fodboldklub og Sønderjysk Elitesport A/S har haft Night Affair til at optræde ved 3 festlige lejligheder indenfor det seneste år. De har spillet for mellem 200 og 300 mennesker hver gang såvel under spisningen som efterfølgende ved dans.
Når vi gang på gang vælger Night Affair til vore fester, er det fordi, at de er garant for en vellykket fest. Det er en musikalsk oplevelse for alle deltagere. Det at orkestret består af 10 mennesker, der kan deres kram, er med til at give den unikke oplevelse som en aften i selskab med Night Affair giver.

Forretningsfører
Niels Esbensen
Haderslev Fodboldklub

RAMBØLL.

"Det ekstra-ordinære gode orkester var nok prikken over i'et, som gjorde vores festdag til en uforglemmelig dag!"

Med venlig hilsen
Conni Reggelsen / RAMBØLL festudvalg
RAMBØLL
Gåskærgade 30
DK-6100 Haderslev

Shellraffinaderiet, Fredericia.

Musikken var så god at man slet ikke KUNNE lade være med at danse.
Fantastisk show
Kanon professionelle
Det klinger vildt godt med så mange instrumenter
Utroligt at musikken kunne spænde over så mange årtier
Orkestret formåede hele tiden at trække folk ud på dansegulvet
Hvis musikken skal måles på antallet af mennesker på dansegulvet – så var det helt klart en kæmpe-success.
Orkestrets repertoire dækkede enhver musiksmag.

Vi vil give jer de bedste anbefalinger med på vejen, og vi glæder os til den
næste fest, sammen med jer.

På festudvalgets vegne
Jens Liebst
Shellraffinaderiet, Fredericia

Hedensted avis.

Vi har armene over hovedet
Foruden de 300, som på forhånd var tilmeldt spisningen, kom yderligere små 400 til, så teltet var fyldt af danseglade mennesker. De fik et brag af en oplevelse med 12 mands-bandet Night Affair, som gik lige i mellemgulvet. Bandet præsenterede med tre sangerinder i front et formidabelt Grease- og Elvis-show, og der var ikke en ledig plads på dansegulvet.

Tage Uhrskou
presse@hedensted-avis.dk

Hotel Nyborg Strand.

H.J.Hansen holdt koncernfest med 530 deltagere på Hotel Nyborg Strand. Night Affair spillede god, varieret dinermusik og efterfølgende spillede det 12 mand store orkester op til dans.
Festdeltagerne var begejstrede for Night Affairs musik under hele festen, og dansegulvet var konstant fyldt med danseglade gæster. Repertoiret var flot varieret og udførelsen af de enkelte numre var såvel musikalsk som med hensyn til optræden top professionel.
Vi har fra vores medarbejdere og deres ledsagere fået meget positiv respons på hele festen og på musikken alene.

Med venlig hilsen / Kind regards
Henriette Christensen
H.J.Hansen Genvindingsindustri A/S

Please reload

© 2023 by NIGHT AFFAIR.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now